Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/personal/public_html/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Personal Training Ari-Pekka Stein: Huh, huh hellettä

Huh, huh hellettä

kesä 28, 05:41

Nousimme uuteen aamuun energiaa täynnä. Isäntämme loihti taivaallisen aamupalan, jonka aikana näimme myös emännän. Selvisi, että hänen isovanhemmat ovat olleet suomalaisia. Samaan aikaan oli muutkin vieraat syömässä, joten heidän kanssa oli mukava vaihtaa kuulumisia. Aivan lopuksiJuice halusi tietää, onko meitä ennen koskaan yöpynyt muita suomalaisia- ei ollut.

Nissan liikkeelle ja kapuamaan vuoria ylös ja alas. Ja kyllä niitä täällä riittää. Ja kaiken lisäksi peura hyppäsi tien yli, oli jo toinen kerta. Täällä saa olla tarkkana. Kolmen tunnin ajon jälkeen aloimme laskeutua Kanadan ainoalle aavikkoalueelle Osoyoohon. Ei tämä nyt täysin aavikkoa ole, mutta täältä löytyy siis ainoa aavikko, jonne suuntasimme. Tavoitteena oli nähdä kalkkarokäärme, mutta 1,5 km matkalla ei näkynyt kuin jäniksiä. Ei se ollut ihme, sillä mittari 40  astetta lämmintä. Mutta olimme jälleen ensimmäiset  kyseisessä aavikkikeskuksessa vierailleet suomalaiset. Helteen helliessä suuntasimme hotellille, uikkarit jalkaan ja uimaan sekä grillaamaan. Siinä sitä kärvisteltiin, jolloin Juice totesi, että tänne voisi muuttaa! Aika paljon luvattu.

AP

Kommentit

 

  |  

Blogiarkisto

Personal Trainer Ari-Pekka Stein

Tervetuloa blogiini! Jaan blogissani kuntoilu- ja urheiluvinkkejä, kerron ajankohtaisia kuulumisia ja ilmoittelen uusista alkavista ohjelmista ja tarjouksista.

Etsi blogista

Viimeiset artikkelit

Ja lopuksi Broadwaytä

kesä 29, 05:21

Huh, huh hellettä

kesä 28, 05:41

Fort Steele

kesä 27, 05:24

Raftausta

kesä 26, 05:01

Palauttelua

kesä 25, 04:49

Kategoriat

Bootcamp
Kuntolivinkit
Maraton

Blogiarkisto

2015
kesäkuu (22)
2013
elokuu (1)
marraskuu (2)
2012
helmikuu (1)
toukokuu (1)
2011
kesäkuu (2)
2010
helmikuu (1)
toukokuu (2)
kesäkuu (19)
heinäkuu (1)
2009
marraskuu (4)
joulukuu (1)