Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/personal/public_html/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Personal Training Ari-Pekka Stein: Ja lopuksi Broadwaytä

Ja lopuksi Broadwaytä

kesä 29, 05:21

Eilen illalla saimme seurata melkoista salamoiden välkettä, nimittäin ihan yllättäen nousi raju ukonilma. No nukuttiin neljä tuntia ja  polkaistiin Nissani käyntiin ja nokka  kohti Vancouveria. Ehdittiin juuri pois kaupungista ja jälleen oli peura tien vieressä, mutta oneksi ei nokan edessä. Matkaa oli vielä 400km ja reipas viisi  tuntia. Siinä riitti jälleen mutkaa ja mäkeä. Tunti ennen Vancouveria liikennettä alkoi olla ruuhkaksi asti, vaikka oli sunnuntaiaamu. Oli  pakko herättää Juice avuksi, vaikka gps on verraton väline. Jätettyämme tavarat hotellille, ajelimme keskustaan ja palautimme uskollisen ajokkimme. Mittarissa 3100 kilometriä eli ihan mukavasti. Luultavasti jarrupalat pitää vaihtaa ja moottorikaan ei ole entisellään, mutta minkä me sille voimme.

Matkamme päätös oli mennä katsomaan Broadway-musikaalia teatteriin. Vaikka kysymyksessä oli leijonakuningas, niin onhan se mieletöntä, kun ammattilaiset pistää parastaan. Hillittömät asut, lavasteet, loistava afrikkateema ja erinomaiset laulajat ja tanssijat. Kokonaisuus oli laadukasta ja nuorempi yleisö oli  haltioissaan. Saisipa edes kerran pienenkin osan tuosta  yhteen koulun näytelmään! 

Eli tässä alkaa olla matkamme purkissa. Tämä maa yllätti positiivisesti joka päivä. Kaikkilla oli ystävällisiä ihmisiä, maisemat olivat  häikäisevät ja koimme roppakaupalla uskomattomia elämyksiä. Kiitän Juicea mukavasta matkaseurasta ja toivottavasti matkamme on tarjonnut mukavia lukuhetkiä teille  muille. Nyt on aika kiittää ja kumartaa, Kanada vaikenee! 

AP

Kommentit

 

  |  

Blogiarkisto

Personal Trainer Ari-Pekka Stein

Tervetuloa blogiini! Jaan blogissani kuntoilu- ja urheiluvinkkejä, kerron ajankohtaisia kuulumisia ja ilmoittelen uusista alkavista ohjelmista ja tarjouksista.

Etsi blogista

Viimeiset artikkelit

Ja lopuksi Broadwaytä

kesä 29, 05:21

Huh, huh hellettä

kesä 28, 05:41

Fort Steele

kesä 27, 05:24

Raftausta

kesä 26, 05:01

Palauttelua

kesä 25, 04:49

Kategoriat

Bootcamp
Kuntolivinkit
Maraton

Blogiarkisto

2015
kesäkuu (22)
2013
elokuu (1)
marraskuu (2)
2012
helmikuu (1)
toukokuu (1)
2011
kesäkuu (2)
2010
helmikuu (1)
toukokuu (2)
kesäkuu (19)
heinäkuu (1)
2009
marraskuu (4)
joulukuu (1)