Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/personal/public_html/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Personal Training Ari-Pekka Stein: Kahvakuulalla koko keho kuntoon

Kahvakuulalla koko keho kuntoon

helmi 7, 17:15

Venäjältä alkunsa saanut kahvakuula (kettle bell tai girya-kuula) harjoittelu on löytänyt nyt myös kunnolla jalansijan Suomeen. Enkä ihmettele yhtään, sillä harjoittelu on leppoisaa ja mutta antaa samalla kyytiä koko keholle. Aloittelijan kommentti omasta harjoitteluryhmästäni kuvastaa hyvin kahvakuulaharjoittelua "hirveetä, mutta tosi ihanaa"...

Eli harjoittelu tuntuu vasta n. 24 h myöhemmin. Väsymys hiipii lihaksiin ja tuntee tehneensä jotain kunnon harjoitusta. Kahvakuulalla oikein tehdyt liikkeet ovat erittäin tehokkaita ja samalla koko kehoon vaikuttavia.

Kahvakuulaharjoittelu sopii niin  naisille kuin miehille. Tuntuu vain siltä, että miesten on vaikea tulla mukaan ryhmiin, jossa on naisia. Kahvakuulaharjoittelussa kukin valitsee itselleen sopivan painoiset kuulat ja harjoitus tehdään vain itselle. Mielenkiintoista olisi tietää, mikä meissä miehissä saa aikaan turhaa poisjääntiä! Sillä onhan ohjatussa harjoituksessa paljon helpompi olla mukana ja ryhmän tuki antaa voimia jaksamaan koko harjoituksen ajan. 

AP

  |  

Blogiarkisto

Personal Trainer Ari-Pekka Stein

Tervetuloa blogiini! Jaan blogissani kuntoilu- ja urheiluvinkkejä, kerron ajankohtaisia kuulumisia ja ilmoittelen uusista alkavista ohjelmista ja tarjouksista.

Etsi blogista

Viimeiset artikkelit

Ja lopuksi Broadwaytä

kesä 29, 05:21

Huh, huh hellettä

kesä 28, 05:41

Fort Steele

kesä 27, 05:24

Raftausta

kesä 26, 05:01

Palauttelua

kesä 25, 04:49

Kategoriat

Bootcamp
Kuntolivinkit
Maraton

Blogiarkisto

2015
kesäkuu (22)
2013
elokuu (1)
marraskuu (2)
2012
helmikuu (1)
toukokuu (1)
2011
kesäkuu (2)
2010
helmikuu (1)
toukokuu (2)
kesäkuu (19)
heinäkuu (1)
2009
marraskuu (4)
joulukuu (1)