Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/personal/public_html/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Personal Training Ari-Pekka Stein: Kokemuksia Bootcamp- harjoittelusta

Kokemuksia Bootcamp- harjoittelusta

marras 22, 19:44

Bootcamp-harjoittelu sai alkunsa, kun havaitsin verkossa olevia linkkejä. Niissä kerrottiin armeijahenkisestä harjoittelusta, joka keskittyi aerobiseen ja lihasvoimaharjoitteluun. Mietin olosuhteita täällä Kajaanissa ja päädyin viemään harjoittelun kokonaan ulos. Yhdistin mielekkäitä osioita voimaharjoitteluun ja hain myös vaihtoehtoja anaerobiseen osuuteen. Tunneilla oli reipas meininki, jossa kuitenkin otettiin jatkuvasti huomioon jokainen yksilö. Tässä muutama osallistujan yhteenveto harjoittelusta.

"Innostuin kovasti, kun näin lehti-ilmoituksen bootcampista. Olin kuullut tällaista olevan olemassa ja ajatellut osallistuvani, jos joskus olisi tilaisuus.

Mahtavaa, että tällaista treeniä saatiin Kajaaniinkin! Aluksi mietin, millainen treenisisältö olisi ja riittäisikö kuntoni. Olin todella tyytyväinen, että treenimuodot vaihtelivat joka kerralla. Haastetta oli tarpeeksi ja kunto koheni entisestään. Armeijan esterata oli monivuotinen haaveeni ja sekin toteutui. Iso kiitos!", Maria

"Syksyn bootcamp oli monipuolinen, innostava ja haastava. Kun on jo monia eri liikuntalajeja harrastanut ja joihinkin jo kyllästynyt, bootcamp toi uutta mielenkiintoa ja ihan uusia ulottuvuuksia urheilun harrastamiseen. Ja usein koki sellaisen ahaa-alämyksen, että näinkin voi tällä välineellä tehdä. Ja jokainen kerta oli erilainen, eri välineet ja aina erilainen lämmittely ja loppupeli tms. Itse en ole mikään joukkuelajien ystävä, mutta kun välineenä oli joku "erilainen" väline ja/tai säännöt olivat toisenlaiset, oli hauska pelata ja lämmin tuli! Mutta se jalkapallopeli mua oikeastaan pelotti, ku on se kyllä kova se jalkapallo tällaiselle tottumattomalle!", Carita.

AP

  |  

Blogiarkisto

Personal Trainer Ari-Pekka Stein

Tervetuloa blogiini! Jaan blogissani kuntoilu- ja urheiluvinkkejä, kerron ajankohtaisia kuulumisia ja ilmoittelen uusista alkavista ohjelmista ja tarjouksista.

Etsi blogista

Viimeiset artikkelit

Ja lopuksi Broadwaytä

kesä 29, 05:21

Huh, huh hellettä

kesä 28, 05:41

Fort Steele

kesä 27, 05:24

Raftausta

kesä 26, 05:01

Palauttelua

kesä 25, 04:49

Kategoriat

Bootcamp
Kuntolivinkit
Maraton

Blogiarkisto

2015
kesäkuu (22)
2013
elokuu (1)
marraskuu (2)
2012
helmikuu (1)
toukokuu (1)
2011
kesäkuu (2)
2010
helmikuu (1)
toukokuu (2)
kesäkuu (19)
heinäkuu (1)
2009
marraskuu (4)
joulukuu (1)