Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/personal/public_html/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Personal Training Ari-Pekka Stein: Palauttelua

Palauttelua

kesä 25, 04:49

Reissu alkaa kääntyä loppupuolelle ja tänne on luvattu helleaaltoa. Juice on tästä loppuhuipennuksesta hyvin mielissään. Kävimme tutustumassa hyvin idylliseen Invermeren kylään, jossa aika suorastaan pysähtyi ja jotenkin villin lännen tyylisyys huokui taustalta. Talot olivat mukavan persoonallisia ja kylässä oli mukava käppäillä.

On todettava , että täällä ei ole ollut kovin helppoa syödä terveellisesti ja monipuolisesti. Hamburilaisia ja pizzaa  on kyllä tarjolla. Vihanneksia lähinnä näön vuoksi ja lohta vain kaupoissa 35euron kilohintaan. Ruoka on kohtuullisen kallista kaupoissa ja hintaerot suuria kauppojen välillä. Leipä on lähinnä vaaleaa pullamössöä ja jugurttituotteet vähissä. Tässä suhteessa on mukava palata suomalaiseen ruokapöytään, mutta sateita emme kaipaa.

Koulut siis loppuvat tällä viikolla ja tännekin keskukseen odotetaan yleisöryntäystä. Onneksi pääsemme pois jaloista. Mutta huomenna menemme raftaamaan 3. ja 4. pisteen koskia koko päiväksi. Juicea hieman jännittää, mutta kyllä se siitä. Olemme siis tänään lilluneet altaissa ja ottaneet aurinkoa eli ennakoimme paluuta Suomeen ja vesisateita. 

AP

Kommentit

 

  |  

Blogiarkisto

Personal Trainer Ari-Pekka Stein

Tervetuloa blogiini! Jaan blogissani kuntoilu- ja urheiluvinkkejä, kerron ajankohtaisia kuulumisia ja ilmoittelen uusista alkavista ohjelmista ja tarjouksista.

Etsi blogista

Viimeiset artikkelit

Ja lopuksi Broadwaytä

kesä 29, 05:21

Huh, huh hellettä

kesä 28, 05:41

Fort Steele

kesä 27, 05:24

Raftausta

kesä 26, 05:01

Palauttelua

kesä 25, 04:49

Kategoriat

Bootcamp
Kuntolivinkit
Maraton

Blogiarkisto

2015
kesäkuu (22)
2013
elokuu (1)
marraskuu (2)
2012
helmikuu (1)
toukokuu (1)
2011
kesäkuu (2)
2010
helmikuu (1)
toukokuu (2)
kesäkuu (19)
heinäkuu (1)
2009
marraskuu (4)
joulukuu (1)