Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/personal/public_html/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Personal Training Ari-Pekka Stein: Raftausta

Raftausta

kesä 26, 05:01

Polkaisimme aamulla Nissanin käyntiin ja suuntasimme takaisin Goldeniin, mutta nyt suorinta tietä. Maantie ammotti tyhjyyttä ja niinpä olimme tunnin etuajassa paikalla. Ei muuta kuin nimet jälleen paperiin, että ymmärrämme, että laji on vaarallinen. No, tunnin odottelun jälkeen märkäpuku kenkineen päälle ja koulubussiin odottamaan. Nyt siis tiedämme, miltä nuorista tuntuu koulupäivinä, varmaan melko tiivis tunnelma ainakin kuskilla.

Nytkähdimme liikkeelle ja aloimme kivuta Banffiin menevää tietä. Juicea taisi jälleen nipistellä enemmän mahasta pudotus kanjoniin kuin itse raftaaminen. Päästyämme lopulta perille potkivan hevosen joelle, olikin aika saada turvallisuusluento ja sitten menoksi. Alku lupaili hyvää, sillä heti kohta lähdön jälkeen osuimme kakkostason koskeen,  mutta siinä se sitten oli. Tunti kellumista joessa, maisemien katselua ja saavuimme picniktauolle. Mietin jo mielessäni, että nyt meni rahat hukkaan.

Vaan eikös  mitä, tunnin tauon jälkeen olimme taas  menossa ja harjoittelimme kuumeisesti englantilaisen ohjaajan kanssa käskyjä ja  veneen käsittelyä ja se olikin tarpeen, sillä seuraavan mutkan takaa alkoi tapahtua. Kosket suureni, pomput isoni ja kyyti oli märkää. Päästelimme seuraavan tunnin ajan tulemaan kunnon koskista ja saimme vihdoin maistaa koskenlaskua! Kokemus oli  myös Juicesta varsin mukava, etenkin kun emme pudonneet jokeen. Mukavuutta lisäsi lämpömittarin heiluminen kolmenkympin tienoilla. Voimme siis suositella tätäkin lajia vauhdista ja jännityksestä pitäville. Huomenne otamme ensin aurinkoa ja illemmalla alamme jo suunnata kohti Vancouveria, jonne saavumme sunnuntaina.

AP

Kommentit

 

  |  

Blogiarkisto

Personal Trainer Ari-Pekka Stein

Tervetuloa blogiini! Jaan blogissani kuntoilu- ja urheiluvinkkejä, kerron ajankohtaisia kuulumisia ja ilmoittelen uusista alkavista ohjelmista ja tarjouksista.

Etsi blogista

Viimeiset artikkelit

Ja lopuksi Broadwaytä

kesä 29, 05:21

Huh, huh hellettä

kesä 28, 05:41

Fort Steele

kesä 27, 05:24

Raftausta

kesä 26, 05:01

Palauttelua

kesä 25, 04:49

Kategoriat

Bootcamp
Kuntolivinkit
Maraton

Blogiarkisto

2015
kesäkuu (22)
2013
elokuu (1)
marraskuu (2)
2012
helmikuu (1)
toukokuu (1)
2011
kesäkuu (2)
2010
helmikuu (1)
toukokuu (2)
kesäkuu (19)
heinäkuu (1)
2009
marraskuu (4)
joulukuu (1)