Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/personal/public_html/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Personal Training Ari-Pekka Stein: Tokio

Tokio

kesä 28, 11:45

Tämä jättiläiskaupunki aukeaa hiljalleen. Täällä on siistiä ja miellyttävää liikkua. Sensijaan välimatkat ottavat paljon aikaa, vaikka kuinka yrittäisi...

käyttää nopeinta kulkuneuvoa. Suunnistimme aamulla jälleen paikallisjunalla Uenoon, josta junanvaihto ja Asukaan. Asukassa olimme hatken aikaa hukassa, kunnes erään opastetaulun luota löysimme vesibussin lähtöpaikan ohjeet. Kävelimme lippujonoon ja ostimme edulliset liput Tokion keskustaan. Eurooppalaisia turisteja ei näkynyt, mutta kiinalaisia sitäkin enemmän. Vesibussilla matka taittui nopeasti Tokion keskustaan. Joen talomeri on lohduton, jota halkoo monet joet. Olisi rankkaa asua Tokiossa ja käyttää julkisia kulkuneuvoja päivittäin. Ei paljon vapaa-aikaa jäisi.

Nousimme pois lähellä Ginzaa. Kuljimme yhden suurimman ja erittäin kauniinpuistoalueen läpi kohti merkkiliikekatuja. Näillä kaduilla tuntee itsensä todella köyhäksi. Hinnat ovat mielettömiä ja joskus miettii, misäa hinta oikein muodostuu (kannattaako maksaa pelkästä merkistä - vai onko laatu todella noin paljon parempaa).

Kuumuus oli päivän aikana sietämätöntä ja teimme turhan kävelymatkan keisarin itäiseen puistoon, joka on maanantaisin suljettu. Niinpä hyppäsimme junaan ja huristelimme takaisin Uenoon, jossa markkinakatuja riitti. Korelaista ruokaa iltapäivän lounaaksi ja viimeinen katsaus monimuotoiseen Japaniin.

Reissumme on nyt loppumassa ja aika palata Suomeen. Paljon on tullut nähtyä ja koettua. Kiitos kaikille reissuamme seuranneille!

AP

Kommentit

 

  |  

Blogiarkisto

Personal Trainer Ari-Pekka Stein

Tervetuloa blogiini! Jaan blogissani kuntoilu- ja urheiluvinkkejä, kerron ajankohtaisia kuulumisia ja ilmoittelen uusista alkavista ohjelmista ja tarjouksista.

Etsi blogista

Viimeiset artikkelit

Ja lopuksi Broadwaytä

kesä 29, 05:21

Huh, huh hellettä

kesä 28, 05:41

Fort Steele

kesä 27, 05:24

Raftausta

kesä 26, 05:01

Palauttelua

kesä 25, 04:49

Kategoriat

Bootcamp
Kuntolivinkit
Maraton

Blogiarkisto

2015
kesäkuu (22)
2013
elokuu (1)
marraskuu (2)
2012
helmikuu (1)
toukokuu (1)
2011
kesäkuu (2)
2010
helmikuu (1)
toukokuu (2)
kesäkuu (19)
heinäkuu (1)
2009
marraskuu (4)
joulukuu (1)