Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/personal/public_html/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Personal Training Ari-Pekka Stein: Treenejä sotureille

Treenejä sotureille

marras 17, 17:32

Suotin Training for warriors leve 1 certification eli maailmalla nopeasti suosiota saavuttavan ohjelman perustason. Ohjelma on muotoutunut Martin Rooneyn kokemuksesta kamppailulajien treenattavista ja heidän harjoittelustaan. Tavoitteena on vähentää painoa, kasvattaa lihaksia ja saada hyvä olo. Treeniohjelma muodostuu neljästä harjoituksesta viikossa, joiden kesto on n. tunnin.

Ohjelma nojaa vahvasti toiminnalliseen harjoitteluun, jossa kuitenkin aina alkuverryttelystä lähtien pyritään kokonaisuudessaan erittäin tehokkaaseen harjoitteluun. Viikolla tehdään kaksi kertaa hurrikaani, jossa otetaan treenista mittaa viidellä eri tasolla. Tärkeä lähtökohtana on erilaiset testi, joiden kautta nähdään esim. lihastasapaino, kireys jne.

Olen vielä hieman kahden vaiheilla, joko tammikuussa alkaisin kokeilla treeniä yhden ryhmän kanssa hieman soveltuvin osin. Intoa olisi kokeilla, jos vain mukaan tulisi riittävästi treenareita. Kannattaa laittaa viestiä, jos kiinnostaa. Toiminnalliset tehoharjoitukset jatkuvat normaalisti kahdesti viikossa. Näissä harjoituksissa variaatio eri treenien välillä on vieläkin suurempi, vaikka kaikki tämän tyyppiset harjoitukset ovatkin luonteeltaan lähes samanlaisia. 

AP

Kommentit

 

  |  

Blogiarkisto

Personal Trainer Ari-Pekka Stein

Tervetuloa blogiini! Jaan blogissani kuntoilu- ja urheiluvinkkejä, kerron ajankohtaisia kuulumisia ja ilmoittelen uusista alkavista ohjelmista ja tarjouksista.

Etsi blogista

Viimeiset artikkelit

Ja lopuksi Broadwaytä

kesä 29, 05:21

Huh, huh hellettä

kesä 28, 05:41

Fort Steele

kesä 27, 05:24

Raftausta

kesä 26, 05:01

Palauttelua

kesä 25, 04:49

Kategoriat

Bootcamp
Kuntolivinkit
Maraton

Blogiarkisto

2015
kesäkuu (22)
2013
elokuu (1)
marraskuu (2)
2012
helmikuu (1)
toukokuu (1)
2011
kesäkuu (2)
2010
helmikuu (1)
toukokuu (2)
kesäkuu (19)
heinäkuu (1)
2009
marraskuu (4)
joulukuu (1)