Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/personal/public_html/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Personal Training Ari-Pekka Stein: Vaivaa se työttymyys Kanadaakin.

Vaivaa se työttymyys Kanadaakin.

kesä 24, 06:14

Ukkosmyrskyjen ja sateen lomassa aurinko pilkahti ja syöksyimme ottamaan mittaa Wimbledonin malliin. Juice on kone ja iski tylyt 6-2 ja 6-4 lukemat taululle. Oli pakko vaihtaa lajia ja hakea revanssia Mikko Ilosen tapaan minigolfista. Valinta osui oikeaan ja pystyin kukistamaan Juicen 8 alle parin tuloksella Juicen jäädessä plus yhteen. Mailapelien virtuoosi löysi edes jossain voittajan.

Ukkosmyrsky iski päälle ja oli aika levätä. Rentouttavien päiväunien jälkeen aurinko oli ilmestynyt taivaalle, joten altaalle lillumaan. Samalla pääsi vaihtamaan muutaman sanan paikallislisten kanssa. Täällä opiskelu on kallista ja parhaisiin kouluihin on vaikea päästä. Sen sijaan mielenkiintoista on, että etätyöntekijät hakeutuvat pienille paikkakunnille toisin kuin meillä, jossa tungetaan vain muutamaan kaupunkiin. Työttömyys ja pätkätyö on täälläkin yleistä. Ja minusta on hyvin mielenkiintoista kuinka itsenäisiä eri provinssit ovat. Täällä jopa alv voi olla eri provinseissa ja löysimme myös vastauksen miksi Vancouverissa oli niin paljon kauppakärryihmisiä- leuto talvi, mielenterveysongelmat ja huumeet. Siinä arkipäivää Vancouverista.

Juicen nimppareiden kunniaksi grillasimme makkaraa suomalaiseen tapaan ja saimme kunnioitusta naapureiltamme, johon kuuluu 22 henkilöä, jotka ovat viettämässä vielä viime lauantaina olleita häitä. Kanada on iso maa ja jos suku kokoontuu, niin ei kannata nähdä vain päivän takia. 

AP

Kommentit

 

  |  

Blogiarkisto

Personal Trainer Ari-Pekka Stein

Tervetuloa blogiini! Jaan blogissani kuntoilu- ja urheiluvinkkejä, kerron ajankohtaisia kuulumisia ja ilmoittelen uusista alkavista ohjelmista ja tarjouksista.

Etsi blogista

Viimeiset artikkelit

Ja lopuksi Broadwaytä

kesä 29, 05:21

Huh, huh hellettä

kesä 28, 05:41

Fort Steele

kesä 27, 05:24

Raftausta

kesä 26, 05:01

Palauttelua

kesä 25, 04:49

Kategoriat

Bootcamp
Kuntolivinkit
Maraton

Blogiarkisto

2015
kesäkuu (22)
2013
elokuu (1)
marraskuu (2)
2012
helmikuu (1)
toukokuu (1)
2011
kesäkuu (2)
2010
helmikuu (1)
toukokuu (2)
kesäkuu (19)
heinäkuu (1)
2009
marraskuu (4)
joulukuu (1)