Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/personal/public_html/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Personal Training Ari-Pekka Stein: Palvelut yksityisasiakkaille

Palvelut yksityisasiakkaille

Toiminnallinen tehoharjoittelu:

Treeni koostuu tehokkaasta sykettä nostattavasta alkulämpöisestä, tekniikka/voima-harjoituksesta ja varsinaisesta tehoharjoituksesta sekä usein loppuverryttelystä. Harjoituksen kesto n. 60 min. Tehoharjoittelussa yhdistellään monia toiminnallisia harjoitusmuotoja. Treeni on usein raskas.

TFW-pohjainen toimintaharjoitus

koostuu tehokkaasta alkuverryttelystä, hurrikaanitehotreenistä, jossa toimimme kunnon mukaisesti viidellä eri tehoalueella. Aluksi teemme myös muutaman testi, jolla saamme määritettyä lähtötason. Ja loppuun loppuverryttely. Treenin kesto 60 min. Tehokas soturitreeni tarvitsee viikossa neljä harjoitusta, joista kahden muun olisi hyvä olla voimahrjoitusta eri muodoissaan. Niinpä maanantaina teemme kahvakuulalla voimahrjoituksen ja toiseen voimaharjoitukseen osallistujille ohjelman. Koko harjoittelun tavoitteena on painonpudotus, jos tarpeen, voiman kehittyminen, hapenottojärjestelmän vahvistuminen ja hyvä olo!

Kahvakuulaharjoittelu

koostuu lämmittelystä, n. 45 min kokovartalon tehokkaasta treenistä ja 10 min loppuverryttelystä. 

Muut ohjelmat: 

Sinulla on mahdollisuus rakentaa ohjelma omien tarpeittesi mukaan. Voit tyytyä ohjelman valmistamiseen ja läpikäyntiin tai halutessasi treenaamme yhdessä kohti tuloksia! Sinulla on valittavana vain kuntosalille tehtyjä kokonaisuuksia tai monipuolisia yhdistelmäpaketteja. Raskaimpana vaihtoehtona ovat erilaiset tehopaketit, joissa halutaan pitkällä aikavälillä muuttaa elämäntapatottumuksia. Voit valita halutessasi myös vain ravinnon seurannan, analyysin, ohjauksen ja sinulle sopivan ruokaohjelman. 

Maanantaisin klo 17.45-18.45 17.15-18.1 tehokas kahvakuulaharjoitus ja klo 19-20

18.30-19.3klotoiminnallinen tehoharjoitus 

Keskiviikkoisin klo  18.45-19.45 TFW -treeni ja 

klo 18.45-19.45 18.30-19.3 toiminnallinen tehoharjoitus 

torstaisin klo 17-18 kahvakuulaharjoitus ja 18-19 TFW pohjainen toiminnallinen harjoitus 

Kuntostartti

Sisältää: alkuhaastattelun, kunto- ja voimaohjelmat, 6 tapaamiskertaa (kesto 6 viikkoa). Hinta 320 e.

Ravintostartti

Sisältää: alkuhaastattelun, ravintopäiväkirjan analyysin, kuuden viikon ravinto-ohjelman. Hinta 110 €.